tiistai 23. lokakuuta 2012

Matka Maltalle

Matka alkoi hyvin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mutta kun pääsimme Oslon lentokentälle vitutus nousi päähän oikein kunnolla, sillä ruoka oli kallista, loppu ja piti odottaa kuusi ja puoli tuntia kentällä koneen lähtöä. Kun saavuimme Maltalle, oli erittäin kuuma ja mukava olo. Ensimmäinen tuoksu oli kannabis... :) Jaska liittyi blogiimme.




















Lauantai 20.10
Kuus tuntia oltiin ehitty olemaan kämpissä, ja meinattiin lentää ulos :D Mentiin ulos porukalla safkaamaan Italialaiseen ravintolaan. Ruoka oli hyvää ja Janilla, Jaskalla ja Teemulla oli mennyt vessat tukkoon... GROUS !XD Kävimme tutustumassa Maltan yöelämään. Oli erittäin hupaisaa !


Sunnuntai 21.10
DARRAPÄIVÄ!!!!!!! Kävimme koe ajamassa uimarannan (oli muuten pirun kuuma ja hiki virtas). Kiertelimme ympäri kaupunkia. Jaska ja Jani kävi OIKEASTI yhdellä kaljalla paikallisessa rantabaarissa. ;)




















































































Maanantai 22.10
Maanantai aamuna Janin ja Jaskan hotellihuoneen oven alta oli tullut kirje ihailijalta. Emme tiedä kumpaa kirjeessä tarkoitettiin. Kirje sisälsi kortsun, 5 senttisen ja alennuskuponkeja baariin. Kävime katsomassa työpaikkoja ja keskustelemassa työnantajien kanssa. Jarppa oli ylpeä meistä ! :)  Illalla oli tutustumis baardit, jonka houkuttimena oli "yksi" ilmainen drinkki. Loppupeleissä ilmaisia tulikin juotua vähän enemmän. Jaska ja Jani kävivät Teemun kanssa zekkaamassa paikallisen strippiclubin ilmaislippujen houkuttelemina. Rahaa ei harmillisesti tarttunut mukaan, mutta silmäruokaa riitti silti.
















































































Tiistai 23.10
Ensimmäinen työpäivä sujui mukavasti.. Tekemistä riitti kaikilla koko työpäivän ajaksi. sniiiiiif... Jaska sai hyvän ystävän nuoresta työkaverista ja Lissuu meinattii heittää vasaralla päähän, goood job :D Ellulla meni päivä kenkätelineiden pölyjä pyyhkiessä. Jani viikkasi vaatteita koko päivän...

 


Rakkaudella: Ellu, Lissu, Jani & Jaska
Ps. Kiitos Jaska kuvista ! <3